Proiect ERASMUS+ - Parteneriate Strategice (Acțiunea Cheie 2)

Prezentarea Proiectului Erasmus+ "CETĂŢENIE ACTIVĂ ŞI SPIRIT ECOLOGIC PRIN EDUCAŢIE FORMALĂ ŞI NON-FORMALĂ" (2015 - 2017).

Prezentarea detaliata a proiectului ERASMUS+

Detalii selectie profesori proiect ERASMUS+

Rezultate selectie elevi proiect ERASMUS+

Prezentare Reuniune Portugalia

Proiect ERASMUS+ - Cooperation for innovation and the exchange of good practices -Capacity Building in the field of Youth

Prezentarea Proiectului Erasmus+ "Cooperation for innovation and the exchange of good practices -Capacity Building in the field of Youth" (2016 - 2017).

Simpozionul Național "Probleme majore ale omului secolului XXI" - 25 aprilie 2015

Informații despre perioadele de inscriere, desfășurare și condițiile de participare.

Anunt - Burse din partea Primariei Municipiului Targoviste - 17 decembrie 2014

Lista cu elevii care beneficiază de burse din partea Primăriei Municipiului Targoviște.

An scolar 2013-2014

Elevii colegiului se intorc in fiecare an cu rezultate de la olimpiadele şi concursurile şcolare naţionale şi internaţionale

Articol scris in Gazeta Dambovitei

Desfasurarea cursurilor

In anul scolar 2013-2014 cursurile se desfasoara in doua schimburi si anume:
clasele de gimnaziu, clasele a IX-a si a XII-a dimineata, 8.00-13.50
iar
clasele a X-a si a XI-a dupa amiaza, 14.00-19.50

Graficul orelor de curs pentru anul scolar 2013-2014 se poate descarca de aici

Decontare transport

Postat pe 11 octombrie 2013

Programul privind decontarea transportului elevilor intre localitatea de domuciliu si municipiul Targoviste se deruleaza si in anul scolar 2013-2014.

Descarca fisier .pdf cu detalii

Elevii C. N. "Ienachita Vacarescu" au purtat galben in lupta impotriva cancerului

Postat pe 3 octombrie 2013 in Gazeta Dambovitei    

Pe 2 octombrie, de Ziua mondială de celebrare a supravieţuirii în lupta împotriva cancerului Colegiului Naţional “Ienăchiţă Văcărescu” au purtat galben. Culoarea galben a fost folosită în campanile împotriva cancerului, ca simbol al învingerii luminii împotriva întunericului, al învingerii vieţii asupra bolii, până nu demult fără leac. Elevii de la Ienăchi'ă Văcărescu stiu deja ce înseamnă suferinta pe care o aduce cancerul si lupta împotriva acestei maladii, după ce o colegă de a lor a fost diagnosticată cu această boală. Din fericire, tânăra a reusit să învingă boala, chiar dacă a pierdut un picior în această luptă. pentru a se descurca mai usor, Consiliul Local Târgoviste a ajutat-o pe elevă, în luna martei a acestui an, să-si procure o proteză modulara de coapsă (pentru picior). În tot acest timp, colegii si diriginta au fost alături de ea si au integrat-o, iar acum tânăra, ca si majoritatea colegilor săi, de la specializarea stiinte ale naturii, vor să studieze mai departe medicina. “Campania împotriva cancerului a început la Ienăchiţă la iniţiativa profesoarei Anca Rafira, diriginta unei clase de elevi sufletişti, care şi-au sprijinit colega atinsă de această maladie atunci când a avut nevoie. Entuziasmul, dorinţa lor de a împărtăşi bucuria succesului împotriva cancerului este emoţionantă. Ca director adjunct al colegiului, sunt mândră că aceşti copii sunt elevii noştri”, spune Diana Diaconu, directorul adjunct al C.N.Ienăchită Văcărescu.

http://www.gazetadambovitei.ro/

Citeste mai mult »

Stadiul lucrarilor de reabilitare

Postat pe 8 august 2013 in Gazeta Dambovitei    

Stadiul lucrarilor de reabilitare de la CN "Ienachita Vacarescu" conform presei locale este de 15%

http://www.gazetadambovitei.ro/

 

Citeste mai mult »

Ele sunt fetele de 10 la Bac cu care se mândresște Dâmbovițta

Postat pe 10 iulie 2013 in Gazeta Dambovitei

Dâmbovita se mândreste anul acesta cu 6 eleve de 10 la examenul de Bacalaureat, două dintre ele fiind absolvente ale Colegiului National "Ienăchită Văcărescu" Târgovişte, care a dat anul trecut singurele două eleve de 10, una de la Colegiul National "Constantin Carabella" Târgovişte, una de la Liceul de Arte "Bălasa Doamna" Târgovişte, una de la Grupul Scolar "Voievodul Mircea" Târgovişte si una de la Colegiul National "Niculaie Titulescu" Pucioasa.
..
Ana-Maria Alexandra Iancu este absolventă a C.N. "Ienăchiţă Văcărescu" Târgovişte, clasă de ştiinţe sociale şi spune că îi place foarte mult şcoala, învăţatul fiind pasiunea ei.
Carmen Constantin este tot absolventă Colegiului Naţional "Ienăchiţă Văcărescu" Târgovişte şi spune că nu ştia dacă va obţine media 10, însă spera, pentru că a muncit foarte mult: “Nu pot spune că mă aşteptam sau nu la media 10, dar pot spune că am sperat din tot sufletul, pentru că doar eu ştiu cât am muncit şi eu, şi părinţii mei. Am încercat să mă pregătesc cât mai bine pe parcursul celor patru ani de liceu, pentru că nu puteam asimila într-o perioadă mai scurtă toată materia.
Sursa: http://www.gazetadambovitei.ro

Citeste mai mult»

La Colegiul National "Ienachita Vacarescu" se formeaza tinerii programatori

Postat pe 10 iulie 2013 in Gazeta Dambovitei

"Aflat la prima ediţie, Simpozionul Judeţean “Tinerii programatori”, organizat zilele trecute la Colegiul Național Ienăchiță Văcărescu, oferă atât elevilor cât şi profesorilor posibilitatea de a prezenta metode eficiente de rezolvare a problemelor şi de a învăţa din cunoştinţele şi experienţele celorlalţi.

O dovadă a implicării profesorilor din Colegiul Naţional “Ienăchiţă Văcărescu” în formarea şi dezvoltarea de calitate a elevilor în domeniul programării stă faptul că au s-au calificat 5 elevi la Olimpiada Naţională de informatică, 4 la liceu şi 1 la gimnaziu, din care trei au obţinut medalii. "

sursa: http://www.gazetadambovitei.ro/

Citeste mai mult»

Galerie foto

Harta

Târgovişte este municipiu, resedinta de judet si cel mai mare oras al judetului Dambovita, regiunea Sud-Muntenia, România.

Contact

Colegiul National Ienachita Vacarescu se afla in localitatea Targoviste, judetul Dambovita

Strada: Calea Domneasca nr. 235
Telefon: +40-210-966
FAX: +40-210-966
E-mail: colegiul@ienachita.com